Eigentijdse en exclusieve stoffen bij Lorré Stoffenhandel in Wetteren

Lorré Stoffenhandel uit Wetteren, regio Gent, uw stoffenwinkel met 100 jaar ervaring in eigentijdse stoffen en exclusieve stoffen. Een royaal aanbod van suitekleding, bruidsstoffen en Chanel stoffen en een traditie van vakkundigheid. U wordt bij ons bijgestaan in uw keuze naar de juiste stof en zijde voor uw bruidsjurk en feestkledij. Voor bruidskledij, suitekledij en avondkledij op maat kan u bij ons ook terecht. U kiest de ideale stof uit ons uitgebreide assortiment stoffen en een patroon dat bij u past, wij doen de rest!


Stoffen van bekende Italiaanse en Franse mode-ontwerpers

Ook voor eigentijdse stoffen en exclusieve merken bent u bij ons aan het juiste adres. Stoffen van bekende Italiaanse en Franse mode-ontwerpers zoals Ungaro, Valentino, Renato, Ballestra, Pierre Cardin en Roberto Cavelli. Verder kunnen wij u helpen bij accessoires, juwelen en leuke sjaaltjes. We hebben een indrukwekkend assortiment stijlvolle en exclusieve knopen. Lorré Stoffenhandel heeft oog voor detail in dit vertaalt zich in het geven van advies over de laatste modetips en nieuwtjes.


Kortom, u bent op zoek naar feeststoffen, bruidstoffen, broderie, linnen, stof per meter, mode patronen, zijde, voering en eigentijdse stoffen van exclusieve merken, 1 adres: Lorré Stoffenhandel in Wetteren nabij Gent. Aarzel niet ons te contacteren en gebruik te maken van onze vele jaren ervaring in stoffen. Contacteer Lorré, de kleinhandel in stoffen.


Stoffenhandel in Wetteren (Gent) voor bruidsstoffen, exclusieve Chanel stoffen avondkledij & suitekleding

Voor meer info, bel ons:
09 369 02 25

Klik door naar onze website
www.lorre-stoffen.be

Lorré Stoffenhandel

Stof per meter - linnen & mode patronen - bruidskledij stoffen - feestkledij stoffen in Wetteren, regio Gent

Lorré Stoffenhandel - groot aanbod van stoffen en toebehoren

Lorré Stoffenhandel

Exclusieve stoffen, Chanel stoffen, bruidsstoffen, avondkledij & suitekleding kunt u in onze stoffenhandel altijd vinden tegen de scherpste prijs!

  Stationsstraat 9
9230 Vlaams Gewest (Wetteren)
BTW nr 0428221742

  09 369 02 25